Din personliga MX - butik på nätet

Michelin Starcross 5 Soft Bak

  • 929 kr

I lager.

MICHELIN StarCross 5 Soft


Michelin StarCross 5 Soft är ett däck designat för att nu klara av ett bredare utbud av underlag och väderförhållanden. Med Bland annat ”Mud-phobic bars” mellan nabbarna i backdäcket får du bättre självrensförmåga i däcket och bättre fäste även när himmelen öppnar sig.

Liksom andra StarCross 5-däck är soft däcket tillverkat av bland annat starkt material med hög densitet som faktiskt minskar totalvikten med 10-15%. Dessutom är höljet tillverkat med ”Comfort Case Technology” (CCT) som ger mer komfort och bättre känsla i däcket. Utöver det har Michelin StarCross 5 Soft ett däckmönster som ger bättre fäste och en mer förutsägbar känsla på ett brett område av underlag. Stora mittnabbar ger drivet och bromsverkan, många sidonabbar i noga designat mönster som gör jobbet i svängarna.  Däckets design och smarta konstruktion hjälper dessutom till att hålla däcket rent från lera som gärna vill packa sig mellan nabbarna.

- Däcket innehåller material med hög densitet som minskar vikten upp till 15% och bibehåller hållfasthet och hållbarhet.

- Höljet har Comfort Casing Technology (CCT), som ger bättre stötdämpning och komfort i däcket.

- Aggressiva slitbanemönster på både fram och bakdäck som är speciellt utformade för StarCross 5 och förbättrar prestandan på många underlag

- Mittennabbar är speciellt utformade för att förbättra bromsprestanda och grepp på alla typer av underlag