Din personliga MX-butik

Michelin Starcross 5 Medium Bak

  • 929 kr

I lager.

MICHELIN StarCross 5 Medium


Michelin StarCross 5 Medium är ett utmärkt allround-däck som utmärker sig med fantastisk prestanda. Däcket är väl utvecklat och designat för att ge bästa möjliga fäste på ett bredare spann av underlag.

StarCross 5-däck Medium är som de övriga starcross däcken tillverkat starka material med hög densitet som faktiskt minskar totalvikten med 10-15% mot föregångarna. Höljet är konstruerat med ”Comfort Case Technology” (CCT) som ger mer komfort och bättre känsla i däcket. Utöver det har Michelin StarCross 5 Medium ett däckmönster som ger bättre fäste och en mer förutsägbar känsla på ett brett område av underlag. Stora mittnabbar ger drivet och bromsverkan, många sidonabbar i noggrant utformad design som gör jobbet i svängarna och gummiblandningen som klarar att utföra de mesta på allt mellan lös lerjord och hård berggrund.  Däckets design och smarta konstruktion hjälper dessutom till att hålla däcket rent från lera som gärna vill packa sig mellan nabbarna.

- Däcket innehåller material med hög densitet som minskar vikten upp till 15% och bibehåller hållfasthet och hållbarhet.

- Höljet har Comfort Casing Technology (CCT), som ger bättre stötdämpning och komfort i däcket.

- Aggressiva slitbanemönster på både fram och bakdäck som är speciellt utformade för StarCross 5 och förbättrar prestandan på många underlag

- Mittennabbar är speciellt utformade för att förbättra bromsprestanda och grepp på alla typer av underlag